dissabte, 16 de febrer del 2008

Sharing on the net

Els mestres tenim a internet una eina increïblement útil.

Què haurien fet fa uns anys aquells grans mestres innovadors que preparaven les seves classes amb pocs recursos i d'una manera artesana si haguessin tingut una eina com aquesta a la seva disposició? De ben segur que ara tots tindríem una herència fantàstica no només de metodologies, sinó també de recursos i materials.

Sé que hi ha grups de mestres que es troben i programen les sessions d'anglès i els seus materials; altres estan obrint camí amb les noves metodologies AICLE i altres continuen investigant i experimentant amb les possibilitats que els ofereixen les TIC.

Realment, amb la quantitat de materials que tenim al nostre abast, programar les nostres unitats és cada cop més fàcil i cada vegada més podem prescindir dels llibres de text. Si encara, a moltes escoles, s'opta per un llibre de text és per l'estalvi de temps, doncs programar demana temps i més si van canviant cada dos per tres les lleis educatives.

Avui, vull compartir amb vosaltres un espai web on, entre molts d'altres, podem trobar materials en format pdf. Només cal posar el nom del que busquem en el seu cercador i trobarem des de revistes a llibres o activitats per a dur a l'aula.