dimecres, 23 de gener del 2008

Feed back

Avui he llegit un correu de la Gemma, dic que he llegit perquè el va enviar ara fa uns dies i després, veient que no contestava, me'l va reenviar. Aquests dies, ja ho sabeu, no he pogut estar gaire pel correu.

I qui és la Gemma? La veritat és que no la conec gaire, segons ella ja havíem intercanviat algun que altre missatge quan era estudiant de magisteri i ara que és mestra torna a posar-se en contacte amb mi per comentar coses sobre els articles del meu bloc.

Caramb, i jo que pensava que no el llegia gairebé cap mestre! Perquè les entrades al bloc són poques i poden ser produïdes pels mateixos alumnes en el seu afany de veure què passa al clicar aquí o allà. Bé, de totes maneres s'agraeix aquest feedback, doncs la Gemma, com altres dels correus que rebo, m'ha fet arribar idees i enllaços força interessants.

De les coses que m'ha explicat la Gemma, vull compartir amb vosaltres una pàgina de vídeos del Youtube sobre activitats d'anglès amb nens (xinesos?) de primària.

N'he fet una ullada per sobre i els he trobat molt interessants perquè aporten idees per a les nostres classes. En un d'ells, segons la Gemma, es treballa sobre una de les cançons de la Carolyne Graham.

Gràcies Gemma.