dissabte, 1 de novembre del 2008

The baby triplets

A finals de 2005, TV3 va començar a emetre capítols de les Tres Bessones en anglès, en el programa Contes contats, històries breus de les tres bessones explicades per un contacontes. Aquesta sèrie anava dirigida als infants de primària.

L'any següent, el 2006, van llençar una nova sèrie: The baby triplets, aquesta dirigida als infants d'infantil. El llenguatge és molt més senzill i els capítols tenen una durada d'uns 6,30 minuts, cosa que els fa adients per dur-los a l'aula no només amb alumnes d'infantil, sinó amb totes les edats de primària: Els més petits queden captivats pels mateixos dibuixos i els més grans (a qui també agraden per molt que ho neguin) perquè són capaços d'entendre el que es diu i per les possibilitats d'activitats de tipus oral que es poden dur a terme.

Des d'aquest dissabte, TV3 posa tots els seus vídeos al seu web de manera gratuïta.

De moment, només hi podem trobar els de The baby triplets, suposo que més endavant penjaran també els del programa Conte contat, del qual podeu veure aquesta mostra.



Les pàgines on podem visualitzar The baby triplets, tenen un espai reservat per als mestres on poden explicar les experiències educatives que han dut a l'aula amb aquestes històries.

ATENCIÓ: Necessiteu tenir instal·lat al vostre ordinador el plugin del Real player per no tenir problemes amb els navegadors. El del Firefox, el podeu descarregar i instal·lar des d'aquí.

Mitjançant el Google, podeu veure les experiències de les escoles que han dut aquest recurs a l'aula.