dissabte, 8 de novembre del 2008

The triplets

La setmana passada, vaig presentar-vos els enllaços a The baby triplets , uns episodis amb les Tres bessones de protagonistes que TV3 va emetre en anglès i que ara són accesibles a la xarxa.

També vaig parlar dels episodis de la sèrie Contes contats, on les Tres bessones també eren els protagonistes i que també va emetre TV3 en anglès, tot i que aquests dirigits als més grandets de primària.

En aquests episodis, s'hi ha afegit la presència en cada història d'uns contacontes professionals, en James i la Molly, un noi i una noia anglesos que donen una versió simultània del que s'explica fent servir un anglès més senzill, i de forma expressiva i explícitament gesticulada. L'objectiu és aconseguir fer més comprensible allò que s'està explicant.

Al final de cada capítol, el contacontes canta una cançó en anglès i proposa a l'espectador un exercici de repàs de vocabulari elemental.

Contes contats: anglès amb les Tres Bessones consta de 40 capítols dels quals n'he pogut trobar 38. Si algú troba els enllaços que falten, els afegiré.