dissabte, 12 de gener del 2008

Eric Herman, cantautor de mainada

Les cançons sempre han estat un molt bon recurs per als mestres, sobretot amb els més petits. Si a la cançó li afegeixes el joc, aquesta cançó com a recurs educatiu encara es potencia molt més.

L'Eric Hermanés de Nova York i es dedica a cantar per les escoles, biblioteques i arreu on pot haver-hi canalla. Les seves cançons i els seus espectacles tenen sempre una finalitat educativa. Vindria a ser com els nostres estimats Xesco Boix, Toni Gimenez, Noé Rivas, Lluís M. Panyella i altres cantautors i animadors de mainada que sobretot als 70 i 80 voltaven per escoles i esplais a Catalunya.

Aquesta cançó, The elephant song, parla dels animals i busca la complicitat dels nens en el joc. La veu de l'infant que sentireu és la seva filla gran (en aquells moments tenia 6 anys) i els dibuixos i el video són de la seva dona i la seva filla petita (en aquell moment de 3 anys).

És una d'aquestes petites joies que podem trobar a la xarxa i que ens recorden noves maneres de dur a terme la nostra tasca educativa.