dijous, 29 de novembre del 2007

How to pronounce...?

Hi ha paraules en anglès que no sabem com pronunciar-les fins que no les sentim. No només ens passa als no anglòfons, sinó que els mateixos nadius de vegades han de recórrer al diccionari quan troben un mot que no han sentit mai, per exemple al diari. Avui en dia, les TIC ens ho han facilitat molt. Ja no calen les transcripcions fonètiques dels diccionaris, només cal escriure la paraula i la sentim pronunciada. Aquestes són algunes d'aquestes eines (que fins i tot poden arribar a formar part del que anomenem Web 2.0).

Modulador de veu. Aquest programa pot ser molt útil i servir per solucionar alguns dubtes de pronúncia. Poseu-lo a prova. Escriviu o importeu un text o les paraules que vulgueu i amb els menús podreu escollir la velocitat, el to o si voleu el tipus de persona que ho pronunciï: sigui un home, una dona, un nen, un noi cantant, robot...

Cal baixar-lo i instal·lar-lo.

VOKI



Get a Voki now!

D'una manera ràpida i divertida podem crear un personatge que dirà allò que nosaltres hem escrit o gravat. No deixa de ser un modulador de veu però amb la possibilitat de donar-li cara i ulls.